Molpe Marthaförening

Molpe Marthaförening är en liten aktiv förening som bildades 1934. Eget hus, Marthagården, har vi haft sedan 1939. Huset används till kurser, möten och det finns övernattningsmöjligheter. I Marthagården finns kök med kokmöjligheter samt wc och dusch. Föreningen byggde om den gamla uthuslängan till en hantverkssmedja 2008, kallad ”Smidjon”. Utrymmet är lämpligt för evenemang, mindre kalas, kurser och möten. Marthorna har också en gedigen mat- och kaffeservis samt ett partytält 4×8 meter som hyrs ut till olika fester och tillställningar. Medlemsantalet är cirka 20.

Marthorna ordnar program och evenemang för olika åldrar och alla är välkomna att delta i utbudet. Oberoende om föreningen håller möten eller andra tillställningar så är grunden att det ska vara härlig social samvaro och gemenskap. Marthorna dricker gärna en kaffekopp, har livliga diskussioner om aktuella samhällsfrågor, konsumentupplysning och allt blandas med mycket humor och skratt.

Vi välkomnar gärna nya medlemmar och aktiva kvinnor till vår förening. På föreningens Facebooksida Molpe Marthaförening rf hittas info om sådant som är aktuellt i föreningen.

Föreningens kontaktperson är Linda Backgren-Holm, tfn 050-557 51 78