Lyhyesti suomeksi / Short in English

Tervetuloa Molpen kylään!

Molpe on rannikkokylä, jossa on lähes 600 asukasta. Kylässä on peruspalvelut kuten päiväkoti ja alakoulu, sekä pankki, ravintola ja monia muita palveluyrityksiä. Molpe sijaitsee länsirannikolla, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Vaasasta etelän suuntaan. Molpen kylän väestönkehitys on ollut positiivinen jo usean vuoden ajan, ja kylä houkuttelee edelleenkin uusia asukkaita.

Molpe on paratiisi niille, jotka haluavat asua lähellä merta, luonnonkauniissa Merenkurkun maisemissa, mutta kuitenkin vain muutaman minuutin etäisyydellä hyvistä palveluista. Molpessa kalastus- ja metsästysmahdollisuudet ovat lähellä, kylässä on hyvä uimaranta ja Waterloon virkistysalue, jossa voi harrastaa monia urheilulajeja.Vapaa-ajan toimintaa on tarjolla myös kymmenessä eri yhdistyksessä, jotka ovat avoimia kaikille.

Molpessa voi kokea aitoa yhteisöllisyyttä ja nauttia merellisestä tunnelmasta ympäri vuoden. Sanalla sanoen: Molpe on paratiisi maan päällä.

Welcome to the city of Molpe!

Molpe is a coastal resort with almost 600 inhabitants. The village has a primary school, a day nursery, a bank and a restaurant. Leisure time has activities in 10 different clubs that are open to everyone. Molpe is located on the west coast of Finland, about 30 minutes south of Vaasa. The village of Molpe has had positive demographic development for many years and the village attracts newcomers.

The village is a paradise for those who want to live near the sea, for a good service for a few minutes, hunting and fishing, engaging in various sports activities at Waterloo facilities, swimming or just enjoying the community and beautiful scenery.

In Molpe you can stay at the seafront all year round, where you can feel the natural spirit every minute. In short, Molpe is a paradise on earth.